Allibera’t de bloquejos energètics i emocionals

massatge-peus-reflexologia-podal-el-jardin-terapeutico

La Reflexologia Podal és la sanació del cos, ment i ànima

Sents que t’has de conformar amb viure amb estrès, dolors d’esquena o migranyes? A vegades pateixes dolors menstruals o alteracions respistratòries? Tens alguna lesió? I en aquest cas, voldries millorar la teva salut sense pendre medicació?

Com et pot ajudar a millorar?

La Reflexologia Podal és una teràpia manual no farmacològica que no posseeix cap efecte secundari ni tampoc contraindicacions.

Què és la Reflexologia Podal?

La reflexologia podal és una terapia curativa a través de l’estimulació dels punts reflexos amb massatges i pressions, on es busca restablir la salut en el pacient, alliberar bloquejos energètics i emocionals, estimular la circulació sanguínia i nerviosa i induir a una relaxació corporal de tot l’organisme.

Més beneficis de la Reflexologia Podal

La reflexologia podal a nivell emocional i psicològic fa augmentar l’estat d’ànim i l’estabilitat emocional, equilibra els sistemes nerviós permetent la regeneració de l’organisme i augmentant la capacitat d’autocura.

A més, afavoreix la relaxació, el to vital, produeix una neteja dels òrgans de depuració i, consegüentment, una desinflamació dels teixits, el que es tradueix en un millor funcionalment cel·lular, millor funcionalment d’òrgans i sistemes.

Fes desaparèixer tots els bloquejos emocionals i energètics

Kali

Carlota Frigola

“Psicoterapeuta Holística especialitzada
en Reflexología Podal”

A on?

Al Jardí Terapèutic, una masia catalana del segle XVI, amb més de 2 hectàrees, envoltada de natura, fonts, un corral de gallines, horts ecològics, rius i camps de cultiu.

Cada racó té un sentit i et convida a connectar amb diferents estats energètics, emocionals i espirituals del teu ésser.

Col·laboració amb la Fundació Wilheim Reich amb qui compartim espai i vocació. La Fundació es centre en la investigació de la medicina alternativa, psicoanàlisi i anàlisi del caràcter, ciències socials, biologia, educació i investigació atmosfèrica, climàtica i ambiental.

El Jardí Terapèutic es troba ubicat al bell mig de la comarca de l’Alt Empordà, en un petit poble a 7km de Figueres.

Deixa’m les teves dades per rebre informació més personalitzada

    Consenteixo el tractament de les meves dades. El Jardín Terapéutico tractarà les vostres dades amb la finalitat de contestar les vostres consultes, dubtes o reclamacions. Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, com us informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.