FREYA

NUESTROS RETIROS Y TALLERES

SUSCRÍBETE A NUESTRA NEWSLETTER

Tercer dissabte del mes, de 09.30 – 15.30h (de novembre a maig)

_ _ _ F · R · E · Y · A _ _ _

🧝🏽‍♀️🧝🏼‍♀️ Escola de Bruixetes🧝🏼‍♀️🧝🏻‍♀️

Facilita
Sara Nima

La bruixa sap que és abundant i s’estima a ella mateixa. Sap que és lliure i celebra la seva llibertat.

🔥 Tercer dissabte del mes, de 09.30 – 15.30h
🌞 De novembre a maig

Busques una activitat formativa integral per la teva filla? Una activitat complementària i divertida on pugui ser ella mateixa i les seves emocions, el seu cos, la seva ment i la seva ànima siguin respectades i tingudes en compte? On pugui descobrir el seu poder, viure la seva creativitat, i aprendre sobre la ciclicitat de la dona? On visqui que honrar al nostre cos sagrat i la nostra feminitat és natural, bonic i raó per celebrar? On aprengui eines de gestió emocional, autocura i empoderament? On pugui connectar amb els éssers de la natura de forma intuïtiva, sensitiva i natural? On pugui enfortir els llaços amb la Mare Terra, recordar i gaudir de la connexió natural i vital que tenim amb ella i aprendre a viure-hi de forma integrada i respectuosa?

🔥 Si és així, has trobat l’activitat que buscaves!!🔥

🧙🏽‍♀️ Eines i tècniques utilitzades:
Les bases de l’ensenyança a l’Escola de Bruixetes són el cercle medicina, el mindfulness, l’expressió artistica, l’educació viva, la comunicació intuitiva amb la natura, el xamanisme, la dansa lliure, les cançons medicina, els contes conscients i el contacte directe amb la natura.

🌳🌳 L’Escola de Bruixetes…
.. És un lloc on es dona espai per desenvolupar l’immens poder que portem totes a dins. Des de l’amor, la humilitat, l’acompanyament emocional i la presencia, ens endinsarem en els 4 arquetips del cicle femení i explorarem el poder i la saviesa de cada un.

💫 La bruixa guerrera, vital enèrgica, valent.
💫 La bruixa cuidadora, mestre en la medicina de l’amor.
💫 La bruixa creadora, poderosa, màgica, intuïtiva i espiritual.
💫 La bruixa remeiera, que coneix el bosc com ningú i es comunica amb tots els seus habitants.

Aprendrem a integrar-nos en la natura i a sentir-nos part del tot. A expresar-nos amb art i a confiar en el nostre poder. Aprendrem a desenvolupar la nostra intuïció i a afinar la nostra percepció i a canviar la realitat conduint i sentint l’energia des del nostre cor. A escoltar de veritat i a parlar amb amor. A cuidar de les nostres emocions i a ordenar els nostres pensaments. A vitalitzar el nostre cos i a gaudir del contacte amb la natura.

📧 Demana el programa i la rutina diària per whatsapp o telegram i te l’enviaré!

  • Sara Nima

  • 627 213 878

+ INFORMACIÓN

El Jardín Terapéutico
Carrer Dr. Frigola, 17770, Creixell, Girona

🍁 Cerca de Figueres

Aportació

💝 Inversió: 40€ al mes/ 110€ 3 mesos/ 245€ curs sencer (material inclòs)