El massatge sanador del segle XXI

El Massatge Iòguic és un massatge poderosament curatiu

Necessites combatre l’insomni, fer desaparèixer l’ansietat o superar alguna ferida emocional? O potser, sents que voldries millorar la teva autoestima? I tot això aconseguir-ho sense pendre medicació?

Com et pot ajudar a millorar?

El massatge iòguic és una poderosa tècnica de curació originaria de l’Índia i molt utilitzada per mestres i sanadors ioguis, com el Mestre Yogi Bhajan conegut pel Kundalini Ioga.

Què és el Massatge Iòguic?

És una tècnica que tracta la causa de la malaltia i no només els símptomes aparents. És especialment efectiu per a desfer-te de l’estrès, l’ansietat o la por. El seu efecte és durader, acompanyant-te durant hores o inclús dies després d’haver-lo rebut.

La seva singularitat i poderós abast tenen com a base una connexió profunda amb el pacient tant a nivell energètic com espiritual en un espai meditatiu.

El massatge iòguic no es pot comparar amb altres tècniques com el quiromassatge, massatge ayurvèdic, etc ja que la seva forma d’abordar-lo és totalment diferent.

Com es dur a terme?

El massatge iòguic combina el massatge manual de diferents formes: amb l’ús de l’energia vital (el Prana), la concentració a través d’un estat meditatiu, i la projecció mental cap al pacient per curar-l@.

Es tracta, d’una fusió entre el massatge, digitopressió, fricció, percussió i ajustos cranials, donant lloc onant lloc a un gran ventall de tractaments diferents: per a l’estrès, la fortalesa i el sistema immunològic i el balanç emocional.

És una teràpia totalment sanadora tant a nivell físic, mental, emocional i espiritual.

Kali

Carlota Frigola

“Psicoterapeuta Holística especialitzada
en Reflexología Podal”

A on?

Al Jardí Terapèutic, una masia catalana del segle XVI, amb més de 2 hectàrees, envoltada de natura, fonts, un corral de gallines, horts ecològics, rius i camps de cultiu.

Cada racó té un sentit i et convida a connectar amb diferents estats energètics, emocionals i espirituals del teu ésser.

Col·laboració amb la Fundació Wilheim Reich amb qui compartim espai i vocació. La Fundació es centre en la investigació de la medicina alternativa, psicoanàlisi i anàlisi del caràcter, ciències socials, biologia, educació i investigació atmosfèrica, climàtica i ambiental.

El Jardí Terapèutic es troba ubicat al bell mig de la comarca de l’Alt Empordà, en un petit poble a 7km de Figueres.

Deixa’m les teves dades per rebre informació més personalitzada

    Consenteixo el tractament de les meves dades. El Jardín Terapéutico tractarà les vostres dades amb la finalitat de contestar les vostres consultes, dubtes o reclamacions. Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, com us informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.