Yogi Bhajan és el Mestre del Massatge Iòguic i Kundalini Ioga

El Massatge Iòguic és un massatge sanador i energètic

Busques curar alguna malaltia o malestar (insomni, depressió…), superar alguna por, trauma o ferida emocional? Et sents molt insegur@ i et manca autoestima o poder personal? Necessites relaxar-te o alliberar tensió?

M’agradaria saber-ne més

El massatge iòguic no es pot comparar amb altres tècniques com quiromassatge, massatge ayurvèdic, etc ja que la seva forma d’abordar-lo és totalment diferent

Què és el Massatge Iòguic?

És una poderosa tècnica de curació originaria de l’Índia i molt utilitzada per mestres i sanadors ioguis.

És especialment efectiu per a desfer-te de l’estrès, l’ansietat o la por. El seu efecte és durader, acompanyant-te durant hores o inclús dies després d’haver-lo rebut.

La seva singularitat i poderós abast tenen com a base una connexió profunda amb el pacient tant a nivell energètic com espiritual en un espai meditatiu. Amb això se li suma una combinació de massatge, digitopressió, fricció, percussió i ajustos cranials, donant lloc a un gran ventall de tractaments diferents: per a l’estrès, la fortalesa i el sistema immunològic i el balanç emocional.

Com es dur a terme?

El massatge iòguic combina el massatge manual de diferents formes: amb l’ús de l’energia vital (el Prana), la concentració a través d’un estat meditatiu, i la projecció mental cap al pacient per curar-l@.

Es tracta, d’una fusió entre el massatge, digitopressió, fricció, percussió i ajustos cranials, donant lloc experiència totalment sanadora tant a nivell físic, mental, emocional i espiritual.

És una tècnica que tracta la causa de la malaltia, no només els símptomes aparents.

30 minuts - 30€

Reserva ara la teva 1ª sessió!

60 minuts - 50€

Reserva ara la teva 1ª sessió!

Carlota Frigola

Carlota Frigola

“Psicoterapeuta Holística especialitzada
en Reflexología Podal”

A on?

Al Jardí Terapèutic, una masia catalana del segle XVI, amb més de 2 hectàrees, envoltada de natura, fonts, un corral de gallines, horts ecològics, rius i camps de cultiu.

Cada racó té un sentit i et convida a connectar amb diferents estats energètics, emocionals i espirituals del teu ésser.

Ubicat al bell mig de la comarca de l’Alt Empordà, en un petit poble a 7km de Figueres.

Contacta’m per rebre informació més personalitzada

    Consenteixo el tractament de les meves dades. El Jardín Terapéutico tractarà les vostres dades amb la finalitat de contestar les vostres consultes, dubtes o reclamacions. Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, com us informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.